Relaciones con los clientes de Beckman Coulter Life Sciences

Obtenga las respuestas a sus preguntas a través de la sección Relaciones con los clientes de beckman.com. Podrá obtener información sobre nuestros equipos del Servicio de atención al cliente, asistencia técnica, retirada de productos, políticas y solicitudes de devolución y mucho más. Seleccione el siguiente elemento para encontrar la información que está buscando.

Customer Alerts and Updates

For customers to get the latest information on operational updates, federal emergency responses and more.

Product Recalls

Information to help customers take prompt, appropriate action for product recalls.

Windows Print Spooler Vulnerability

Microsoft released a patch for a critical Remote Code Execution vulnerability in the Microsoft Windows Print Spooler service.

Apache Log4j critical vulnerability

On December 10, 2021 a critical vulnerability (CVE-2021-44228) was reported in Apache Log4j, a very popular Java logging package.